ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 24 mai 2017

18:42 | 23.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00-11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Biroul politici de reintegrare invită reprezentanţii mass-media la un briefing de presă, care va fi oferit de către viceprim-ministrul Gheorghe Bălan şi Reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean  Wolf Dietrich Heim.

Ora 18:30, Casa Guvernului, Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, sala de conferinţe, et. 1, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău va organiza celebrarea Zilei municipale a absolventului.

Ora 14:00, Palatul Republicii.

***

Cu prilejul Zilei Internaționale a Biodiversității, 27 de copii din satele Talmaza și Copceac, raionul Ștefan Vodă vor merge într-o excursie în localități din aria de desfășurare a proiectul PNUD pentru conservarea biodiversității.

Orele 8:00-17:00, localitățile Leuntea, Cioburciu, Răscăieți, Olănești, Palanca, toate din r-nul Ștefan Vodă.

***

Lake Research Partners, institut de cercetare a opiniei publice din SUA, invită la prezentarea sondajului de opinie “Percepţia publică despre guvernare, partide politice şi sistemul electoral din Republica Moldova”, sondaj efectuat în perioada aprilie-mai curent.

Ora 12.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, et. 2, sala Blu Lounge, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Consiliul Marii Adunări Naţionale invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la susţinerea protestului din 11 iunie 2017, organizat de societatea civilă împotriva schimbării sistemului electoral”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Renumitul scriitor satiric, corespondent al ziarului ”Literaturnaia Gazeta”, Serghei Evstratiev, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Lansarea cărţii „Un praznic în Cuşmaria””.

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!