ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 24 mai 2017

09:36 | 24.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00-11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Biroul politici de reintegrare invită reprezentanţii mass-media la un briefing de presă, care va fi oferit de către viceprim-ministrul Gheorghe Bălan şi Reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean  Wolf Dietrich Heim.

Ora 18.30, Casa Guvernului, Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, sala de conferinţe, et. 1, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău va organiza celebrarea Zilei municipale a absolventului.

Ora 14.00, Palatul Republicii.

***

Cu prilejul Zilei Internaționale a Biodiversității, 27 de copii din satele Talmaza și Copceac, raionul Ștefan Vodă, vor merge într-o excursie în localități din aria de desfășurare a proiectul PNUD pentru conservarea biodiversității.

Orele 08.00-17.00, localitățile Leuntea, Cioburciu, Răscăieți, Olănești, Palanca, toate din r-nul Ștefan Vodă.

***

Lake Research Partners, institut de cercetare a opiniei publice din SUA, invită la prezentarea sondajului de opinie “Percepţia publică despre guvernare, partide politice şi sistemul electoral din Republica Moldova”, sondaj efectuat în perioada aprilie-mai curent.

Ora 12.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, et. 2, sala Blu Lounge, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Consiliul Marii Adunări Naţionale invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la susţinerea protestului din 11 iunie 2017, organizat de societatea civilă împotriva schimbării sistemului electoral”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Renumitul scriitor satiric, corespondent al ziarului ”Literaturnaia Gazeta”, Serghei Evstratiev, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Lansarea cărţii „Un praznic în Cuşmaria””.

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!