ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atentatul de la Manchester: 20 de persoane se află în continuare în stare critică

12:40 | 24.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 24 mai /MOLDPRES/. Aproximativ 20 de persoane sînt în continuare în stare critică după atentatul sinucigaș cu bombă de luni seară de la un concert în orașul Manchester din Anglia, avînd răni extrem de grave, care le afectează organele vitale și membrele, a declarat miercuri un oficial din domeniul sănătății, potrivit Reuters, scrie AGERPRES, citată de MOLDPRES.

Douăzeci și două de persoane au fost ucise luni cînd un kamikaze a detonat un dispozitiv exploziv plin cu piulițe și șuruburi de metal în timp ce mii de persoane ieșeau de la un concert al cîntăreței americane Ariana Grande.

"Avem în prezent sub tratament 64 de persoane. Dintre acestea, 20 sînt în stare critică, ceea ce înseamnă că primesc îngrijiri de urgență", a spus Jon Rouse, responsabil al serviciilor de sănătate și sociale din zona Manchester, citat de Sky News.

"Sînt răni grave la organe vitale și la membre. Unele dintre aceste persoane vor avea nevoie de îngrijire și sprijin pentru o perioadă foarte lungă. Sînt traumatisme grave", a declarat el.

 

/Editor M.Cucu/

img17003874

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!