ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pavel Filip a semnat în cartea de condoleanțe deschisă de Ambasada Marii Britanii la Chişinău

15:12 | 24.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a depus astăzi flori şi a semnat în cartea de condoleanțe deschisă de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chişinău în memoria victimelor exploziei produse luni seara în apropierea stadionului din orașul Manchester, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, premierul a exprimat condoleanțe familiilor care au avut de suferit în urma atentatului terorist și întregului popor britanic. „Condamn cu fermitate astfel de acte inumane și de cruzime îndreptate împotriva unor oameni nevinovați și reiterez că țara mea rămîne un partener hotărît și angajat în combaterea terorismului. Toate gîndurile noastre se îndreaptă către familiile celor care şi-au pierdut viaţa şi către cei răniţi în urma exploziei din Manchester”, se mai spune în mesajul semnat de Pavel Filip.

Conform datelor oficiale, în urma atentatului terorist din orașul Manchester au decedat cel puțin 22 persoane, inclusiv minori, și au fost răniți peste 59 de persoane. Pînă la momentul actual, cetățeni moldoveni printre victime n-au fost identificați.

img17003885

img17003885

img17003885

img17003885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!