ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul încurajează promovarea Republicii Moldova ca o destinaţie turistică

15:34 | 24.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a vorbit în debutul şedinţei de astăzi a Executivului despre oportunitatea promovării Republicii Moldova din punct de vedere turistic prin prisma Reuniunii Comisiei Regionale a Organizației Mondiale a Turismului pentru Europa, care va avea loc la Chișinău în perioada 5-7 iunie,transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Evenimentul va întruni 40 de miniștri și conducători în domeniul turismului, precum şi jurnaliști specializați în acest domeniu. Astfel, Premierul a făcut un apel către Agenția Turismului, dar şi către ceilalţi responsabili de organizarea reuniunii, să depună tot efortul pentru a asigura desfăşurarea cu succes a evenimentului.

„Turismul poate deveni o ramură importantă pentru economia Republicii Moldova. Dacă pînă acum am vorbit doar despre turismul extern, să nu uităm că avem o ţară cu tradiţii, o ţară frumoasă şi trebuie să punem deja accent pe turismul intern”, a menţionat Pavel Filip.

img17003889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!