ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția britanică a arestat încă doi bărbați în legătură cu atentatul de la Manchester

10:30 | 25.05.2017 Categorie: Externe

Londra, 25 mai /MOLDPRES/.Poliția britanică a anunțat joi arestarea a încă doi bărbați în legătură cu atentatul de luni seară de la Manchester, soldat cu 22 de morți și zeci de răniți, numărul persoanelor reținute în acest caz ajungînd la opt, relatează BBC și Reuters, citate de AGERPRES şi MOLDPRES.

Potrivit poliției din zona metropolitană Manchester, au fost efectuate percheziții la o adresă din zona Withington și un bărbat a fost arestat în această dimineață. Un alt bărbat a fost arestat în zona orașului Manchester în legătură cu același atac.

O femeie care fusese arestată în zona Blackley din Manchester a fost eliberată, fără a fi inculpată.

Autoritățile britanice l-au identificat marți pe autorul atentatului de la Manchester ca fiind Salman Abedi, în vîrstă de 22 de ani, născut la Manchester din părinți de origine libiană. Potrivit ministrului de interne britanic, Amber Rudd, Abedi era cunoscut de serviciile de informații și "probabil nu a acționat singur".

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003915

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!