ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de volei a suferit eșec și în al doilea meci din Olanda

13:19 | 25.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 mai /MOLDPRES/. Echipa națională de volei masculin a suferit înfrîngere ieri cu scorul 0-3 în meciul al doilea de la turneul preliminar, grupa B, din cadrul Campionatului Mondial, care se desfășoară în Olanda, relatează MOLDPRES. 

Voleibaliștii moldoveni au fost învinși clar de reprezentativa țării-gazdă. Scorurile înregistrate în cele trei seturi sînt concludente în acest sens - 15:25, 13:25, 16:25. 

În primul meci de la turneu lotul R. Moldova a cedat cu scorul 1-3 formației Greciei.

Calendarul competițional pentru echipa națională este în continuare următorul: astăzi ea va juca cu selecționata Slovaciei, la 27 mai – cu lotul Luxemburgului, iar la 28 mai – cu formația Austriei. 

Din lotul care s-a deplasat la turneu fac parte următorii jucători: Pavel Cimil, Alexandru Șceglov, Mihail Voleanschi, Maxim Cojocaru, Igor Didorciuc, Vladimir Stelmah, Marin Lescov, Pavel Mocanu, Serghei Predius, Vasile Talpă, Roman Dudicov, Iurie Panțîr, Dumitru Bahov. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!