ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

UE și SUA nu au o ''poziție comună'' cu privire la Rusia

13:40 | 25.05.2017 Categorie: Externe

Bruxelles, 25 mai /MOLDPRES/.Uniunea Europeană și SUA nu au o ''poziție comună'' cu privire la Rusia, a declarat joi președintele Consiliului European, Donald Tusk, după prima întrevedere oficială avută la Bruxelles de liderii UE cu președintele SUA, Donald Trump, relatează AFP, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

''Nu sînt sigur 100% că putem spune astăzi, domnule președinte și eu însumi, că avem o poziție comună, o opinie comună pe tema Rusiei'', a admis Donald Tusk în fața presei, la încheierea întrevederii cu președintele american.

Donald Trump a fost primit joi, la Bruxelles, de președintele Consiliului European, Donald Tusk, și de șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în prima sa întîlnire cu liderii instituțiilor Uniunii Europene și înaintea summitului NATO din cursul după-amiezii, notează agențiile internaționale de presă.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003932

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!