ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul Consiliului Municipal Chişinău şi doi consilieri au fost reţinuţi de CNA

17:24 | 25.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai /MOLDPRES/. Secretarul Consiliului Municipal Chişinău (CMC) şi doi consilieri au fost reţinuţi astăzi de către Centrul Național Anticorupție (CNA), informează MOLDPRES.

Purtătorul de cuvînt al CNA, Angela Starinschi a precizat pentru agenție că „persoanele reținute sînt vizate în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu. În prezent au loc acţiuni de urmărire penală, ulterior vom reveni cu detalii”, a spus Starinschi.

Totodată, ofițerii CNA și procurorii anticorupție efectuează în prezent percheziții în biroul primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, și cel al secretarului CMC, Valeriu Didencu. Informația a fost confirmată pentru agenție de către purtătorul de cuvînt al Primăriei capitalei, Vadim Brînzaniuc.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img17003942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!