ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 26 mai 2017

19:29 | 25.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezenta, în Parlament, Raportul privind implementarea Programului de activitate al Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2016.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Presa este invitată la ședința publică a Plenului Curții de Conturi, care va examina Raportul auditului privind relevanța instrumentelor de gestiune silită a obligației fiscale/vamale pentru anii 2014-2016.

Ora 10.00, Curtea de Conturi, bd. Ştefan cel Mare și Sfînt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale invită la o conferință de presă cu genericul ”Contracararea unor cazuri privind traficul de copii”.

Ora 10.00, PCCOCS, sala de conferințe.

***

Banca Națională a Moldovei invită reprezentanții mass-media la seminarul cu tema „Stabilirea cursului valutar oficial și interpretarea comunicatelor BNM privind piața valutară”.

Ora 10.00,  Banca Națională, sala mică de conferințe, et. 2, bd. Grigore Vieru nr. 1.

***

Agenţia pentru Eficienţă Energetică anunţă despre organizarea celui de-al III-lea Forum pentru energie termică și cogenerare.

Ora 09.30, Hotelul Codru, sala de conferințe, str. 31 August, 127.

***

Asociația Profesională COGEN România în parteneriat cu Termoelectrica S.A. și Agenția pentru Eficiență Energetică va desfășura Simpozionul cu privire la serviciul public de încălzire a populației: ”Soluții, echipamente și tehnologii pentru încălzirea populației”.

Ora 09.30, Hotelul Codru, sala de conferințe.

***

Direcţia municipală Chișinău pentru protecţia drepturilor copilului organizează întîlnirea anuală cu copiii rămaşi fără ocrotire părintească, absolvenţi ai ciclului de învăţămînt liceal, promoţia 2017.

Ora 15:00, sala de şedinţe a Primăriei Chişinău, biroul 13.

***

ADR Nord în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor va inaugura, în orașul Cupcini, raionul Edineț, primul Centru de achiziție, procesare și ambalare a produselor apicole din nordul R. Moldova, reparat și amenajat în cadrul unui proiect-pilot finanțat de Guvernul României.

Ora 11.00.

***

La Universitatea AȘM  va avea loc festivitatea de înmînare a burselor de merit In memoriam ”Mircea  Ciuhrii".

Ora 15:00, Sala Polivalentă din  Căminul Universității nominalizate, str. Academiei, 3/2.

***

Femei antreprenoare din domeniul hand-made din șapte țări se vor reuni la Chișinău ca să discute posibilitatea deschiderii noilor locuri de muncă, în special pentru migranți.

Ora 09.00,  localul FORA Event, str. A. Pușkin, 12, colț cu str. M. Kogălniceanu.

***

Elevi din 32 de şcoli vor participa, vineri și sîmbătă,  la Concursul naţional  „Surse de energie regenerabilă”, prima ediţie.

Ora 12.30, Liceul „Liviu Rebreanu”,  str. L. Deleanu 5/4.

***

Presa este invitată la Conferința națională “Inegalitățile în Republica Moldova: lecţii învăţate în perioada 2010-2016”.

Ora 09.00, Centrul de instruiri Keystone Moldova, str. Albișoara 42/1.

***

La Chișinău va avea loc deschiderea oficială a Săptămînii Culturii Italiene în Republica Moldova şi inaugurarea expoziției artistului italian Lino Monopoli cu genericul PINOCCHIO.

Ora 16.00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, str. M. Kogălniceanu, 82.

***

Un grup de locuitori și consilieri locali invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Revendicările cetățenilor privind construcția centrului de prelucrare a deșeurilor periculoase în oraşul Sîngera”.

Ora 12.00, Agenţia IPN.

***

Va avea loc o conferință de presă, consacrată desfășurării sub cerul liber a unui fashion-show unic Wonder Fashion Night.

Ora 10.30, oficiul companiei Oriflame Moldova, str. Vlaicu Pîrcălab, 52.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!