ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul regional de fotbal U-18 s-a clasat pe locul 4 la ”Cupa Timișoara”

17:14 | 26.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Selecţionata regională de juniori Under-18 a Republicii Moldova s-a situat pe locul patru la turneul internațional de fotbal ”Cupa Timișoara”, desfășurat în România, relatează MOLDPRES.

În disputa pentru locul trei, aceasta a suferit înfrîngere, scor 4-5, în urma executării loviturilor de departajare cu formaţia FK Cucaricki din Serbia. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, scor 2-2. Ambele goluri au fost marcate de Raul Obleac.

În partida inaugurală, jucătorii antrenaţi de Oleg Fistican au învins echipa Pelister Bitola (Macedonia). Golurile echipei moldovene au fost marcate de Marius Iosipoi (minutul 33) şi Filip Cheltuitoru (80+2). Apoi a fost învinsă de echipa Centrul de Excelenţă Timişoara, scor 2-0.

La competiţie au participat opt formaţii din Bosnia-Herţegovina, Macedonia, Serbia, Republica Moldova şi România, alcătuite din jucători cu anul naşterii 2000.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003978

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!