ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 29 mai 2017

09:24 | 29.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida Conferinţa de inaugurare a Consiliului Național pentru Participare (CNP) pentru mandatul 2017-2019.

Ora 14.00, Casa Guvernului, Sala de ședințe et. I, str. A. Puşkin.

***

Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură invită reprezentanţii mass-media pentru a participa la seminarul de informare "Măsurile de sprijin și procedurile de depunere a dosarului spre subvenționare", desfășurat în contextul campaniei de informare privind Prevederile Regulamentului, condițiile, ordinea și procedura de acordare a sprijinului financiar din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, (2017-2021).

Ora 10.00, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, sala de ședințe, etaj 1, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 162.

***

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Rezultatele monitorizării repetate a restaurantelor, cafenelelor, barurilor, instituțiilor medicale și de învățămînt din mun. Chișinău, mun. Bălți și or. Cahul, privind implementarea Legii nr.278 din 14.12.2007 ”Privind controlul tutunului” și Hotărîrii Guvernului nr. 474 din 28.04.1998 ”Cu privire la aplicarea mașinilor de casă şi control cu memorie fiscală pentru efectuarea decontărilor în numerar””.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Universitatea Tehnică a Moldovei invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Vara 2017: proiectul PBLMD „Introducerea învățării bazate pe probleme în Moldova: Spre consolidarea competitivității și șansele de angajare ale studenților” anunţă lansarea a 6 programe de studii noi pentru viitorii studenţi”.

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Încetaţi să ne minţiţi! Cerem dizolvarea Parlamentului şi trecerea la forma prezidenţială de guvernare!”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

La Chișinău va avea loc conferinţa “Valenţele didactice ale basmului „Pinocchio”, susţinută de Stefania Barile, profesoară la Universitatea Insubria din Varese.

Ora 17.00, Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 148.

***

Asociaţia Muzical-Corală din Moldova lansează ediția a IV-a a Concursului Național de Muzică Corală „Hora Primăverii”. În concurs vor participa 15 formații corale în număr de 400 de interpreți din toată țara. Ediția este consacrată marelui dirijor și compozitor Victor Creangă.

Ora 11.00, Catedrala Romano-Catolică din Chișinău.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!