ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meciul Dacia – Sheriff va numi noua campioană națională la fotbal

10:08 | 30.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 mai /MOLDPRES/. Meciul de departajare Dacia Chișinău – Sheriff Tiraspol, programat pentru astăzi la stadionul ”Zimbru” din capitală, va desemna campioana națională la fotbal, ediția 2016-2017, relatează MOLDPRES.

”Noi vom învinge. Scorul final va fi 2-0. Am demonstrat în meciurile directe din campionat că sîntem mai buni decît Sheriff. Vom demonstra și  în ultima partidă”, a declarat la conferința de presă din ajunul  acestei întîlniri antrenorul echipei Dacia, Viorel Frunză.  ”Cedăm la capitolul bază sportivă, la cel al finanțelor, dar sîntem o echipă monolită și acesta-i marele nostru avantaj”, a spus patronul formației chișinăuiene, Adlan Șișhanov.

”Poți declara orice. Totul, în ultima instanță, se rezolvă pe gazon, în teren”, a opinat mijlocașul echipei Sheriff, Radu Gînsari. ”Am avut o cădere, o înfrîngere surprinzătoare  în meciul cu Academia Chișinău, care ne-a încurcat socotelile. Vom repara greșeala comisă în meciul ”de aur” cu Dacia”, a precizat antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

Partida se va desfășura cu începere de la ora 20.00. Ea va fi condusă de o brigadă de arbitri în frunte cu Veaceslav Banari. Anul trecut campioana a fost desemnată de asemenea într-un meci de departajare susținut de Dacia și Sheriff.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17004033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!