ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Sfîntul Gheorghe și Spicul au promovat în Divizia Națională

12:37 | 31.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Echipele Sfîntul Gheorghe Suruceni și Spicul Chișcăreni s-au calificat ieri în Divizia Națională de fotbal, relatează MOLDPRES. 

Ambele au promovat grație victoriilor înregistrate în meciurile din cadrul ultimei etape a turneului, 1-0 cu Victoria Bardar și, respectiv 2-0, cu Intersport-Aroma Cobusca Nouă, codașa clasamentului. Victoria, însă, pretindea la promovare, fiindcă avea 64 de puncte. Sfîntul Gheorghe totaliza în ajunul partidei 63 de puncte. 

Soarta calificării s-a decis în minutul 59 prin golul lui Nemerenco (1-0), care a finalizat cu capul o centrare. A fost a 12-ea reușită a acestui jucător. Golgheterul formației este Maxim, care a marcat 16 goluri. 

Acum promovarea depinde de comisia de licențiere a Federației Moldovenești de Fotbal. Factorul principal în timpul luării deciziei este respectarea de către cluburile pretendente a disciplinei financiare. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004082

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!