ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de joi și vineri, 1-2 iunie 2017

19:01 | 31.05.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Joi,1 iunie

Centrul de Cultură şi Istorie Militară organizează un spectacol artistic cu genericul „Copiii – bucurie şi mîndrie”, dedicat Zilei Internaționale a ocrotirii Copilului. Programul include: concert, dansuri, concursuri de pictură, dulciuri şi jocuri distractive.

Ora 11.00, Centrul de Cultură și Istorie Militară, strada Tighina 47.

***

Institutul Național al Justiției invită la ceremonia de decernare a premiilor Concursului republican de arte plastice pentru copii „Justiție – eu te văd așa”, organizat în perioada 27 ianuarie – 31 mai 2017 de Institutul Național al Justiției și Școala de arte plastice pentru copii „A. Șciusev”.

Ora 12.00, Institutul Național al Justiției, str. Serghei Lazo, 1.

***

La Filiala de Carte Românească a Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” (în incinta Teatrului „Licurici”) va avea loc o manifestare culturală, consacrată Zilei Internaționale a Ocrotirii Copiilor cu genericul „Sărbătoarea Copilăriei”.

Ora 10.30.

***

PAS Youth și Organizația de Femei a PAS invită la un marș împotriva inacțiunii statului, în asigurarea unei alimentații de calitate și tragerea la răspundere a celor care pun în pericol sănătatea copiilor.

Ora 10.00, în fața magazinului UNIC.

***

Compania Moldcell lansează, în premieră pentru Republica Moldova, soluția de control parental - Kaspersky Safe Kids.

Ora 11.00, sediul Moldcell, str. Belgrad, nr. 3.

***

În cadrul Salonului de artă a Bibliotecii Naţionale va avea loc Vernisajul expoziţiei "Loc de joacă pentru visul meu", ediţia a XIV, cu participarea elevilor de la Liceul Teoretic Profil Artă "Ion şi Doina Aldea-Teodorovici", Liceul Teoretic "Ginta Latină", LT "Onisifor Ghibu", LT "Liviu Deleanu".

Ora 13.00, Biblioteca Naţională, bl. 2, str. 31 August 78 a, colţ str. G. Bănulescu-Bodoni.

***

În contextul Zilei Internaționale a Copilului, Asociația Obștească CONCORDIA invită la ceremonia de inaugurare a Centrului de Tineret “Casa Ignatius”.

Ora 14.00, str. A. Corobceanu 22.

***

La Librăria din Centru din Chișinău va avea loc lansarea volumului ”Texte egoiste” de Gheorghe Erizanu.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 126. 

Vineri, 2 iunie

La Ministerul Apărării va avea loc ceremonia de detaşare a celui de-al şaptelea contingent al Armatei Naţionale în misiunea de menţinere a păcii KFOR din Kosovo.

Ora 10.00, platoul Ministerului Apărării, şoseaua Hînceşti 84.

***

Serghei Cernev, deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: ”Declarația bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, cu privire la așa zisul ”scandal internațional” provocat de deputatul Serghei Cernev, care a „certat” Găgăuzia cu Turcia”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei INFOTAG. 

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!