ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal s-a clasat pe locul 161 în topul FIFA

16:54 | 02.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 iun. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal ocupă locul 161 în clasamentul FIFA, dat publicității luna curentă, relatează MOLDPRES.

Astfel, ea a coborît cu două trepte în ierarhia mondială comparativ cu luna precedentă. "Tricolorii" au șansa să-şi îmbunătățească poziţia în clasament după meciurile din această lună. Elevii lui Igor Dobrovolschi vor juca un meci amical cu echipa Israelului pe 6 iunie, iar peste cinci zile se vor întîlni, la Chișinău, cu selecționata Georgiei în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Aceasta ocupă locul 122 în topul mondial.

Celelalte partenere de întrecere în grupa D ocupă următoarele poziții în clasamentul FIFA: Țara Galilor – 13; Irlanda – 26; Austria – 35; Serbia – 50. 

Lider al topului FIFA a rămas echipa Braziliei. Ea este urmată, în ordine, de formațiile Argentinei și Germaniei.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!