ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de duminică și luni, 4-5 iunie 2017

18:41 | 02.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Duminică, 4 iunie

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la evenimentul de inaugurare a Complexului memorial SMURD, edificat în urma tragicului accident aviatic din 2 iunie 2016, în care şi-au pierdut viaţa patru membri ai echipajului.

Ora 11.00, satul Haragîș, raionul Cantemir.

***

La Nimoreni, Ialoveni, va avea loc cea de-a doua Ediție a ”Festivalului Peștelui”.

Ora 10.00, Stadionul din localitate CS NOROC- NIMORENI.

***

Proiectele de mediu ale Programului Națiunilor Unite, în parteneriat cu Centrul Republican "Gutta-Club" și Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, vor organiza mai multe activități cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

Orele 16.00-22.00, Parcul ”Valea Morilor”, zona pavilionului de șah și joc de dame.

***

Cu ocazia celor 26 de ani de la creare, Banca Națională a Moldovei organizează două concerte pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău.

Primul concert, de muzică clasică, susținut de orchestra simfonică și corul Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va începe la ora 16.00 și se va încheia la 18.00.

Programul artistic muzical va fi reluat la ora 19.00 cu un concert de muzică jazz, care va dura două ore.

Luni, 5 iunie

Va avea loc ceremonia de inaugurare a Centrului Universitar de Reabilitare Medicală al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Ora 11.00, str. 31 August 1989, 137A, or. Chișinău.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!