ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Finala Juventus – Real va încununa sezonul Ligii Campionilor

12:28 | 03.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Echipele Juventus Torino şi Real Madrid vor disputa astăzi finala Ligii Campionilor la fotbal, relatează MOLDPRES. 

Antrenorul echipei madrilene, Zinedine Zidane, a ţinut să precizeze în cadrul conferinţei de presă din ajunul meciului că nu există o favorită şi că şansele sînt egale. ”Am muncit mult tot sezonul pentru a cîştiga titlul şi pentru a ajunge în această finală. Cel mai important e să fim pregătiţi şi sîntem! Aici, la Real, ştim ce înseamnă presiunea. Întotdeauna sîntem consideraţi favoriţi, dar în realitate într-o finală nu există favorite. Nu sîntem favoriţi, cum nici Juventus nu e. Este 50-50”, a spus tehnicianul.

Antrenorul formației Juventus, Massimiliano Allegri, vrea revanşa după finala pierdută în 2015 în faţa Barcelonei, unde consideră că jucătorilor săi le-a lipsit motivaţia. ”În 2015 am ajuns în finală, am meritat, dar nu eram la fel de motivaţi ca acum. Poate că nu ne-am simţit suficient de încrezători după ce, în anii trecuți, am avut probleme în Liga Campionilor. N-am ajuns în finală datorită şansei, dar nu ne aşteptam să cîştigăm. Anul acesta este diferit. Sezonul trecut a fost unul bun, în Liga Campionilor, am pierdut cu Bayern Munchen în ultimul minut. Am crescut treptat, acum este complet diferită situaţia”.

Partida Real – Juventus va fi cu numărul 25 din noul format al Ligii Campionilor, a 62-a din istoria competiţiei. Concomitent va fi meciul direct cu numărul 19 dintre cele două echipe-gigant din Europa. Partida se va desfășura cu începere de la ora 21.45 la Cardiff, pe arena Millenium Stadium.  

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)