ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste o mie de oameni au fost răniți în timp ce urmăreau finala Ligii Campionilor

10:27 | 04.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 4 iun. /MOLDPRES/. Peste o mie de fani ai echipei Juventus Torino au avut de suferit sîmbătă seara în timp ce urmăreau finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Juventus Torino. Cinci dintre ei, inclusiv un copil de patru ani, se află în stare critică, informează MOLDPRES.

În piața San Carlo din central orașului Torino s-au adunat peste 20 mii de fani, care urmăreau meciul la un ecran mare. După al treilea gol al echipei Real în mulțime a început panica, oamenii au început să fugă din piață, călcîndu-se în picioare.

Pînă în prezent nu se cunoaște din ce cauză a început panica. Potrivit unor surse, totul a pornit după ce cineva a aruncat o petardă. Jurnalistul italian Tancredi Palmeri susține că la un capăt al pieței au căzut porțile metalice, care au făcut mare gălăgie, speriind oamenii.

Real Madrid a cîştigat Liga Campionilor cu scorul 4-1.

(Editor A. Răileanu)

img17004199

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!