ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 6 iunie 2017

07:39 | 06.06.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică se va convoca în ședință.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Curtea Constituțională (CCM) va examina adresarea avocatului unui tată care a ajuns la Curtea Supremă de Justiție, pentru faptul că a fost decăzut din drepturile părintești, după ce a fost diagnosticat cu narcomanie.

Ora 11.00, CCM.

***

Banca Națională a Moldovei organizează, marți și miercuri, Zilele ușilor deschise.

Vizitele sînt preconizate pentru doritori la orele: 10.00, 11.00, 14.00, 15.00 și 16.00.

***

Consiliul Concurenței invită la evenimentul de lansare a Raportului de activitate al instituției pentru anul 2016.

Ora 10.00, Sala de ședințe, et. 1, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 73/1.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate. După ședință, va avea loc un briefing.

Ora 11.00, sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Presa este invitată la conferința cu genericul: "Reglementare prin Europenizare. Quo Vademus în procesul de reintegrare a Transnistriei?”.

Ora 12.00, Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, et. 2, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Laboratoarele medicale ”Invitro Diagnostics”, ”Medexpert”, ”Eurolab”, ”Sante” și ”Micromed” în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei vor prezenta bilanțul inițiativei ”Sănătate pentru copiii instituționalizați”. 

Ora 11.00, Hotelul ”Jolly Alon”, sala de conferințe, et. 1.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Parlamentului întreprinde, în perioada 6-8 iunie, o vizită oficială în Confederația Elvețiană. Andrian Candu este însoțit de deputații Sergiu Sîrbu și Artur Reșetnicov.

***

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde o vizită de lucru la Minsk, Republica Belarus, în perioada 6 -7 iunie a.c. Șeful Executivului se va întîlni cu Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukaşenko, și cu omologul său belarus, Prim-ministrul Andrei Kobeacov. Agenda vizitei Premierului mai include participarea la evenimentul de lansare a Expoziției internaționale specializate “Belagro” și ceremonia de deschidere a Zilelor Culturii Republicii Moldova în Republica Belarus. De asemenea, în cadrul deplasării oficiale, Pavel Filip va vizita uzina “Stadler Minsk“, Parcul IT, Biblioteca Națională și compania agricolă “Ozernițchii - Agro”.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!