ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oleg Televca a cîștigat turneul de tenis ”Press Cup Dr. Oetker”

10:43 | 06.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Reprezentantul Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM), Oleg Televca, a devenit cîștigătorul turneului de tenis ”Press Cup Dr. Oetker”, desfășurat la Tenis Club Curtea de Argeș (România), relatează MOLDPRES. 

“Totul a fost organizat impecabil, într-o atmosferă caldă, prietenească, cu un nivel ridicat sportiv. Mi-a făcut mare plăcere să particip la acest concurs”, a declarat învingătorul. 

Din componența delegației moldovenești a făcut parte și președintele APSM, Eduard Ciobanu. ”Am discutat pe parcursul vizitei posibilități de conlucrare, inclusiv pe arene sportive, la diferite discipline. Există șanse ca această colaborare să fie aprofundată pe viitor, deoarece prin organizarea deja al 18-lea an a Olimpiadei APSM avem niște tradiții, discipline sportive la care am putea desfășura în comun diferite turnee”, a subliniat oficialul. 

Turneul ”Press Cup Dr. Oetker” s-a desfășurat pentru a patra oară. Acesta a reunit circa 40 de jurnaliști. Concursul feminin a fost cîștigat de campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17004253

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!