ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a jucat la egalitate cu Israelul

09:50 | 07.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a încheiat  la egalitate (1-1), ieri seară, la Netanya (Israel), meciul amical disputat cu reprezentativa acestei țări, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Radu Gînsari (min.51) și Ben Sahar (95, din penalti).

Gazdele au avut superioritate teritorială în prima repriză, materializată pe la mijlocul ei cu un șut puternic de la circa 20 metri de poartă, la vinclu, dar Stanislav Namașco a intervenit salvator expediind balonul peste bară. Oaspeții au început repriza secundă în forță, creînd o situație periculoasă la poarta adversă. La puțin timp după ea a urmat golul lui Radu Gînsari. Lovitură de pedeapsă lateral de poartă executată de Eugeniu Cociuc, care a fost respinsă spre el. Urmează din nou o centrare spre Radu Gînsari și acesta înscrie cu capul. Gazdele au egalat în ultimul minut al prelungirilor din penalti, acordat pe drept după faultul comis de Alexandru Dedov. În ajunul acestei faze Veaceslav Posmac a scos balonul de pe linia porții.

Echipa moldoveană a evoluat în următoarea componență: Namașco (Pașcenco, 46), Posmac, Carp (Cojocari, 76), Țîgîrlaș, Dedov, Gînsari, Anton (Cebotaru, 66), Bordian, Antoniuc (Graur), Bolohan (Racu, 68) și Cociuc (Bugaiov, 77).

La meci au asistat aproximativ 5 mii de spectatori. Unii dintre ei au fost prezenți cu steagurile Republicii Moldova.

Pe 11 iunie echipa națională va juca la stadionul ”Zimbru” partida-retur cu selecționata Georgiei din preliminariile Campionatului Mondial. În tur, la Tbilisi, a fost înregistrat un rezultat de egalitate (1-1).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004284

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!