ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atletul Andrian Mardare a stabilit un nou record național

14:33 | 07.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Atletul moldovean Andrian Mardare a stabilit la concursul internațional ”Josef Odlozil memorial”, desfășurat în orașul Praga (Cehia), un nou record național la aruncarea suliței – 83,71 metri, comunică MOLDPRES.

Performanța este importantă și prin faptul că depășește baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice.

Următoarele starturi pentru Andrian Mardare sînt: Campionatul European de tineret (Under-23), care se va desfășura în Polonia, și Campionatul Mondial de seniori, programat pentru Marea Britanie. Turneele vor avea loc în luna iulie și, respectiv, august.

Performerul este multiplu campion național, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de juniori (SUA, 2014), unde a înregistrat rezultatul de 72,81 metri.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!