ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa USEFS a devenit a doua oară consecutiv campioană națională la baschet

15:20 | 07.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Formația Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) a devenit a doua oară consecutiv campioană națională la baschet feminin, relatează MOLDPRES.

Ea și-a adjudecat titlul după ce a învins cu 67-57 în cel de-al patrulea meci din cadrul turneului play off disputat cu echipa UTM Chișinău și scorul general a devenit 3-1.

Cele mai rezultative jucătoare în această partidă au fost Margarita Șolopa de la USEFS și Alexandra Șubernțcaia (UTM). Fiecare a marcat cîte 33 de puncte. "Ne-am dorit mult să învingem în acest meci. Ne-am mobilizat exemplar. Scorul final sugerează clar că partida a fost încordată. Am luptat pînă la urmă și am învins”, a declarat pentru mass-media la finele partidei antrenoarea-jucătoare a formației USEFS, Margarita Șolopa, desemnată cea mai bună baschetbalistă a sezonului încheiat.

Medaliile de bronz le-a cucerit echipa Academiei de Studii Economice, care s-a impus în finala mică în fața formaţiei Panthers Ialoveni.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004312

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!