ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 9 iunie 2017

18:51 | 08.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

La Ministerul Apărării se va desfăşura ceremonia de sosire a celui de-al şaselea contingent al Armatei Naţionale din misiunea KFOR din Kosovo.

Ora 12.00, Ministerul Apărării, şoseaua Hînceşti 84.

***

Coordonatorul programelor strategice regionale a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) în Europa și Asia Centrală şi reprezentant al FAO în R. Moldova, Raimund Jehle, va efectua o vizită de lucru în raionul Cimişlia.

Ora 09.00, în s. Satul Nou, raionul Cimişlia.

***

S.A. ”Apă-Canal Chişinău” invită jurnaliştii la o conferinţă de presă „Poluatorul plăteşte, toţi agenţii economici vor fi egali şi vor achita taxe conform gradului de poluare a apelor uzate”.

Ora 10.00, sala de şedinţe a întreprinderii, et.7, str. Albişoara 38.

***

Jurnalistul Valeriu Reniță invită la lansarea romanului "Cromozomul XXI".

Ora 16.00, Biroul Relațiilor Interetnice, sala de conferințe, str. A. Mateevici, 109/1.

***

Alianța Franceză din Moldova prezintă în galeria sa, de la 29 mai pînă la 10 iulie 2017, expoziția personală a pictoriței Cristina Golovatic.

Ora 17.00, Alianța Franceză.

***

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, în parteneriat cu Institutul de Filologie al Academiei de Științe a Moldovei, anunță desfășurarea Atelierului profesional Hora satului în spaţiul geocultural contemporan în cadrul Clubului Național al Coregrafilor din Republica Moldova.

Ora 10.00, BNRM, bl. I, sala de conferinţe „Alexe Rău”, str. 31 August 1989, 78A.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!