ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Componența echipei naționale la tenis feminin a fost anunțată

10:11 | 11.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Componența echipei naționale la Campionatul Mondial de tenis feminin ”Fed Cup by BNP Paribas 2017”, ultima grupă valorică, a fost făcută publică în cadrul unei conferințe de presă, relatează MOLDPRES.

În lot au fost incluse următoarele jucătoare: Alexandra Perper, Daniela Ciobanu, Gabriela Porubin și Vitalia Stamat.

”Actuala componență a echipei îmbină atît mulți ani de experiență, cît și unele rezultate individuale, destul de reprezentative, în clasamentul internațional. Avem și jucătoare mai tinere în echipe, însă pentru moment putem spune că această componență este una dintre cele mai reușite și mai puternice. În acest an ne-am străduit mai mult ca oricînd să avem o preselecție cît mai transparentă, fiind invitate toate jucătoarele de tenis de top din Republica Moldova. Căpitanul echipei, Andrei Andreev a stabilit după cantonamentul desfășurat componența. Scopul trasat este calificarea în grupa a doua a zonei euro-africane”, a declarat la conferința de presă președintele federației naționale de profil, Marina Tauber.

Competiția se va desfășura la Școala specializată de tenis din capitală (str. E. Coca), în perioada 13-17 iunie zilnic cu începere de la ora 10.00. La turneu participă echipe naționale din 16 țări din Europa și Africa.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17004437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!