ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a aprobat Acordul privind constituirea comisiei interguvernamentale mixte moldo-georgiene de colaborare economică

11:46 | 12.06.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 12 iun. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi Acordul între Guvernele Republicii Moldova și Georgiei privind constituirea comisiei interguvernamentale mixte de colaborare economică. Acordul a fost semnat pe 28 aprilie 2017 la Tbilisi, în cadrul primei ședințe a comisiei, informează MOLDPRES.

Documentul a fost semnat pe o perioadă nedeterminată și va intra în vigoare la data recepționării, prin canale diplomatice, a ultimei notificări scrise de părți cu privire la îndeplinirea procedurilor interne ale fiecărui stat. Autoritățile se așteaptă ca prin crearea comisiei să fie impulsionate relațiile economice bilaterale între Republica Moldova și Georgia și să fie stabilite noi domenii prioritare de cooperare.

Pînă în prezent au fost create 29 comisii mixte interguvernamentale de colaborare economică, comercială, științifică și tehnică. 

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!