ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

SFS anunţă că 30 iunie este termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare

14:19 | 12.06.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 12 iun. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunţă cetăţenii că la data de 30 iunie expiră termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare. Persoanele care vor reuşi să efectueze plăţile pînă la această dată, vor beneficia de o reducere de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor SFS, dacă contribuabilii nu vor achita impozitul pînă la expirarea termenului legal, plăţile urmează a fi făcute în părți egale nu mai tîrziu de 15 octombrie curent.

Pentru informații suplimentare, cetăţenii se pot adresa Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil, sau pot suna gratuit la numărul 080001525.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img17004475

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!