ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 13 iunie 2017

18:31 | 12.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la ceremonia de comemorare a victimelor primului val de deportări staliniste.

Ora 08.30, Monumentul ”Trenul durerii”, Scuarul Gării.

***

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică organizează audieri publice a proiectului de lege cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

Ora 10.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Grupul de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media se va convoca în prima ședință.

Ora 15.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va participa la ceremonia de comemorare a victimelor primului val de deportări staliniste, din anul 1949.

Ora 08.30, Scuarul Gării, monumentul “Trenul Durerii”.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la deschiderea evenimentului "Moldova Automotive Days 2017".

Ora 09.30, Tekwill, strada Studenților 9/11.

***

Ministerul Economiei invită reprezentanții mass media să participe la masa rotundă cu genericul: "Oportunități de export ale agenților economici moldoveni oferite de eventualele Acorduri de liber schimb cu China, Egipt, țările EFTA (Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveția) etc.".

Ora 14.00, Casa Guvernului, sala de conferințe, etajul 6, intrarea din strada Mitropolit G. Bănulescu­Bodoni.

***

Reprezentanţii instituţiilor media sînt invitaţi să participe la inaugurarea infrastructurii experimentale a sistemului de stocare a energiilor regenerabile, generate prin sisteme hibride de conversie (eoliene și solare).

Ora 09.00, parcul-muzeu al tehnicii în aer liber al UTM, str. Studenților 9.

***

Centrul Analitic Independent Expert-Grup invită la masa rotundă ce urmărește discutarea situației existente pe piața Valorilor Mobiliare de Stat precum și conceptul de dezvoltare și liberalizare a acesteia propus de către Expert-Grup.

Ora 14.00, hotelul „Jolly Alon”, sala de conferințe, strada Maria Cibotari 37.

***

Cu ocazia împlinirii a 110 ani de la trecerea în eternitate a marelui pictor român Nicolae Grigorescu, va avea loc vernisajul expoziției „Plai Natal”, susținută de Ambasada României în Republica Moldova și de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” din Chișinău. 

Ora 15.00, Galeria de Artă Plastică „Galeria L”, str. București, 64.

***

Centrul de Intervenţie Precoce „Voinicel” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa naţională: „Progrese și perspective de implementare a Serviciului de Intervenție Timpurie în Copilărie în Republica Moldova”.

Ora 10.30, Summit Events & Conference Center, sala roşie, str. Tighina 49/3.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!