ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii a discutat cooperarea pentru dezvoltare cu partenerii suedezi

11:04 | 15.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit, astăzi, pe directorul general al Departamentului Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Suediei Johannes Oljelund, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cursul întrevederii, oficialii au discutat stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare a relaţiilor moldo-suedeze. Viceministrul Lilian Darii a exprimat gratitudine pentru asistenţa tehnică oferită de către Suedia în procesul de aliniere la standardele europene, precum şi pentru susţinerea unor proiecte importante în domeniile drepturile omului şi egalitatea de gen, consolidarea democraţiei, sectorul energetic şi îmbunătăţirea climatului investiţional, agricultură şi tehnologii informaţionale.

La rîndul său, directorul general Johannes Oljelund a confirmat disponibilitatea ţării sale de a susţine în continuare agenda europeană de reforme a Republicii Moldova.

img17004560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!