ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şase persoane au fost arestate pentru comercializarea drogurilor

11:21 | 15.06.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Şase persoane din municipiul Bălți au fost arestate pentru comercializarea drogurilor, a anunțat astăzi Serviciul de presă al Procuraturii Generale, comunică MOLDPRES.

Conform procurorilor, suspecții comercializau aproximativ cîte 30 de grame de marijuana contra sumei de 1200-1500 de lei. Costul total al drogurilor depistate constituie între 80 mii și 100 mii lei. O parte din substanțe erau comercializate într-un magazin alimentar de către un vînzător, de către administratorul unei săli de sport şi la domiciliile suspecților.

În urma percheziţiilor, au fost depistate şi ridicate arme deţinute ilegal, două kg de droguri, plante de cînepă și bani.

La demersul procurorilor, învinuiţii, cu vîrste cuprinse între 21 şi 40 de ani, au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!