ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru tentativa de omor a unui ex-consilier din Comrat

12:00 | 15.06.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru tentativa de omor intenţionat a unui fost consilier al Consiliului municipal Comrat și pentru păstrarea ilegală a armei de foc, a anunțat astăzi Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, transmite MOLDPRES.

Conform procurorilor, în iunie 2016, inculpatul, aflîndu-se în centrul oraşului Comrat, a împușcat în fostul consilier, rănindu-l în regiunea capului şi a abdomenului. Totodată, bănuitul a fost cercetat penal pentru escrocherie și furt.

Procurorii au solicitat pentru învinuit pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 20 ani, iar instanţa de judecată a condamnat bărbatul la 19 ani de detenție, cu executare într-un penitenciar de tip închis.

Sentinţa poate fi contestată la Curtea de Apel.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!