ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat va sta după gratii după ce şi-a omorît în bătaie soţia

16:02 | 15.06.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat din raionul Nisporeni a fost condamnat la șase ani de detenție în penitenciar de tip închis, după ce şi-a agresat fizic soţia, care în urma leziunilor corporale grave a decedat, relatează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a comunicat că bărbatul fusese anterior achitat, însă recent procurorii au obţinut la Curtea de Apel o sentinţă de condamnare la închisoare pentru acesta.

Potrivit procurorilor, în iulie 2013, bărbatul, fiind în stare de ebrietate, şi-a agresat fizic soţia, care în urma leziunilor corporale grave s-a stins din viață.

Instanţa de fond l-a achitat pe inculpat pe motiv că fapta nu ar fi fost săvîrşită de către acesta. Ulterior, magistrații Curții de Apel au decis condamnarea acestuia la închisoare. Totodată, în urma unei contestații depuse de avocatul suspectului, Curtea Supremă de Justiţie a dispus rejudecarea cauzei.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!