ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O cetăţeană din R. Moldova a fost rănită în atacul de la un restaurant românesc din Franţa

17:55 | 15.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene confirmă că în urma atacului cu cocktail Molotov din restaurantul românesc „Transilvania”, produs ieri în localitatea Aubervilliers, Franţa,  a fost rănită o cetăţeană a Republicii Moldova, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Victima se află în stare gravă, fiind internată într-un spital francez pentru recuperare.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Paris menţin legătura permanentă cu autorităţile franceze, se interesează de evoluţia stării de sănătate a victimei şi acordă toată asistenţa necesară rudelor victimei.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii moldoveni se pot adresa la Ambasada R. Moldova la Paris.

Adresa: str. 22 Rue Berlioz, 75116, Paris.

Te.:  + 33 1 40 67 11 20

E-mail: [email protected] 

De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova pot contacta:

Centrul de Apel al MAEIE: de luni pînă vineri, între orele 08.00-17.00, la numărul de telefon 080090990, din Republica Moldova (apel gratuit de la telefonul fix) şi la numărul +373 22 788 722, dacă efectuează apelul din străinătate (tarif standard).

img17004580

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!