ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 17-19 iunie 2017

18:53 | 16.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 17 iunie

Președintele Parlamentului Andrian Candu va susține o conferință de presă.

Ora 12.20, Sala delegațiilor oficiale, Aeroportul Internațional Chișinău.

***

În zilele de 17-18 iunie, la Cahul, va fi organizată campania de promovare a mișcării și a modului activ de viață din Republica Moldova - „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul este organizat de AVI Moldova cu susținerea companiei Kaufland.

Ora 9.00, Parcul Central „Grigore Vieru”.

Luni, 19 iunie

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cine se face vinovat de moartea băitului de 14 ani? Preşedintele a ajutat, iar medicii au răpit viaţa. Tatăl cere anchetă penală în adresa medicilor pentru moartea fiului”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii în parteneriat cu Consiliul Raional Călărași organizează deschiderea oficială a Incubatorului de Afaceri din or. Călărași.

Ora 11.00, or. Călărași, str. Ștefan cel Mare 9.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!