ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de tenis feminin a promovat în premieră în grupa a doua valorică

13:27 | 17.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Echipa națională de tenis feminin s-a calificat, astăzi, la Școala specializată din capitală, pentru prima dată, în grupa a doua valorică a Campionatului Mondial Fed Cup, comunică MOLDPRES.

Performanța a devenit posibilă după ce moldovenii au învins în turneul play off reprezentativa Ciprului. În primul meci disputat, Vitalia Stamat a întrecut-o în trei seturi (6-2, 6-7, 6-4) pe Eliza Omirou, iar în partida a doua Alexandra Perper a devansat-o în două seturi (6-0, 6-2) pe Eleni Louka.

Scorul general 2-0 a transformat meciul de dublu Alexandra Perper –Gabriela Porubin – Eliza Omirou-Maria Stopacha într-o formalitate.

”Am intuit că avem o echipă bună și am solicitat ca turneul să se desfășoare la Chișinău, pentru că putem învinge. Îmi plac mereu lucrurile care au loc pentru prima dată în viață”, a declarat astăzi președintele federației naționale de profil Marina Tauber.

Echipa națională a învins în faza grupelor cu scorul 3-0 selecționatele Mozambicului, Algeriei și Marocului.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17004639

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!