ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip întreprinde o vizită de lucru la Bruxelles

08:26 | 20.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. În perioada 20-21 iunie, Prim-ministrul Pavel Filip efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, Belgia, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Premierul va avea întrevederi cu Preşedintele Consiliului Uniunii Europene, Donald Tusk, şi cu Comisarul European pentru politica de vecinătate şi negocierile de extindere, Johannes Hahn.

Discuţiile oficialilor se vor axa pe situaţia politică internă, Agenda R. Moldova–UE, asistenţa financiară, situaţia regională, dar şi alte teme de actualitate.

Rezultatele vizitei şi obiectivele de viitor trasate de părţi vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă comune, susţinută de Premierul Pavel Filip şi Comisarul European pentru politica de vecinătate şi negocierile de extindere, Johannes Hahn, miercuri, 21 iunie.

img17004691

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!