ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Klaus Iohannis participă la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării

12:40 | 20.06.2017 Categorie: Externe

Berlin, 20 iun. /MOLDPRES/. Președintele român, Klaus Iohannis, participă marți, în a doua zi a vizitei sale în Germania, la ceremonia de comemorare a victimelor refugiului și expulzării, scrie AGERPRES, preluată de MOLDPRES.

Șeful statului român va participa în calitate de invitat la ceremonia organizată de Muzeul Istoric German, în prezența ministrului federal de Interne, Thomas de Maiziere, a episcopului Bisericii evanghelico-luterane din Rusia, Dietrich Brauer, președintelui Uniunii Expulzaților, Brend Fabritius, precum și a altor personalități și reprezentanți ai refugiaților. 

Iohannis va lua parte marți și la un moment festiv în care îi este decernat premiul "Ordinul Sfîntul Gheorghe" de către prof. Hans-Joachim Frey, directorul artistic și președintele Balului Operei "Semper" din Dresda.

Luni, în prima zi a vizitei de lucru la Berlin, Klaus Iohannis a avut întrevederi cu cancelarul Angela Merkel și cu președintele german, Frank-Walter-Steinmeier.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17004707

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!