ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 22 iunie 2017

18:40 | 21.06.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova. 

***

Curtea de Conturi a Republicii Moldova va examina Raportul auditului de conformitate asociat auditului performanței privind gestiunea deșeurilor periculoase și de producție, impactul adițional.

Ora 10.00, CCRM, bd. Ștefan cel Mare, 69, sala de ședințe de la etajul patru.

***

Ministerul Educației al Republicii Moldova cu susținerea financiară a Uniunii Europene, împreună cu elevii școlilor profesionale, colegiilor și centrelor de excelență invită la lansarea campaniei de informare și promovare a învățămîntului profesional tehnic cu genericul “Meserie pe plac, viitor asigurat”.

Ora 11.00, Piața Marii Adunări Naționale.

***

La Ministerul Apărării se va desfăşura ceremonia dedicată aniversării a XXV-a de la crearea Gărzii de Onoare.

Ora 10.00, şoseaua Hînceşti 84, platoul Ministerului Apărării.

***

Antreprenorii de pe ambele maluri ale rîului Nistru vor participa la primul Forum al eficienței energetice, organizat la Chișinău sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în Republica Moldova.

Ora 09.45, hotelul Jolly Alon, sala de conferințe, str. Maria Cebotari nr. 37.

***

Primăria municipiului Chişinău invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă „Păstraţi iubirea. Protejaţi familia de violenţă”.

Ora 10.00, Sala rotundă a Primăriei Chişinău.

***

Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Consiliului municipal Chişinău convoacă o şedinţă de lucru pentru a prezenta preventiv tema de proiect a Caietului de sarcini pentru elaborarea Concepţiei de dezvoltare durabilă a infrastructurii transporturilor a municipiului Chişinău.

Ora 10.00, Sala de şedinţe a Primăriei municipiului Chişinău.

***

Oficiul Național al Viei și Vinului invită reprezentanţii mass-media la Seminarul naţional pentru specialiştii din sectorul viticol cu subiectul „Bunele practici privind mecanizarea maximă a lucrărilor în plantaţiile viticole şi optimizarea cheltuielilor în viticultura din RM”. 

Orele 10.30-12.00, sectorul viticol al „Sălcuţa” SRL, s. Tănătari, r-l Căuşeni. 

Orele 12.30-14.30, Consiliul raional Căuşeni, Sala mare de conferinţe.

***

Oficiul Avocatului Poporului  invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă dedicată Zilei Internaționale pentru susținerea victimelor torturii.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 aprilie 2017 - 1 iunie 2017).

Ora 10.00, Agenția de presă IPN.

***

Filozoful Mihail Maznev invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „22.12.12. Răsăritul spiritual al civilizaţiei. Magii moldoveni – conducătorii civilizaţiei”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!