ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani

08:11 | 22.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip și Președintele Parlamentului Andrian Candu au avut miercuri, la Bruxelles, o întrevedere cu Antonio Tajani, Președintele Parlamentului European, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

În cadrul întîlnirii au fost abordate mai multe subiecte privind evoluțiile din Republica Moldova și colaborarea dintre Legislativul European și Parlamentul R. Moldova, fiind subliniată dorința intensificării legăturilor între cele două instituții. 

Părțile au discutat despre modificarea legislației electorale, reformele implementate de Republica Moldova, probleme de securitate, inclusiv informațională și energetică.  

În perioada 20-21 iunie, Prim-ministrul Pavel Filip a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, Belgia.

img17004760

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!