ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vreme extremă în România: Zeci de localități au fost afectate de furtuni

10:20 | 22.06.2017 Categorie: Externe

Bucureşti, 22 iun. /MOLDPRES/.Zeci de localităţi din mai multe judeţe din România au fost afectate de furtuni şi au fost măturate de ape. În doar cîteva zeci de minute, oamenii şi-au văzut agoniseala de o viaţă luată de apele dezlănţuite, scrie B1.ro, citat de MOLDPRES.

În mai multe localități din Munții Apuseni, zeci de gospodării au fost invadate de ape, care au măturat totul în cale. Viitura a distrus mai multe drumuri, iar sute de oameni au fost izolați.

Disperați, oamenii au fost nevoiți să-și evacueze animalele din calea apelor și să încerce să-și salveze agoniseala de-o viață.

În doar cîteva zeci de minute, vîntul puternic şi ploia au lăsat în urmă imagini apocaliptice.

Şi în Focşani au fost probleme. Canalizările din oraş nu au făcut faţă cantităţii imense de ploaie, iar apele au năvălit pe străzi.

O rupere de nori a produs inundații pe mai multe străzi de la periferia Buzăului. După o ploaie torențială de o jumătate de oră, apa a năvălit în casele oamenilor.

Probleme au fost şi în judeţul Neamţ. Zeci de case din Piatra Neamţ şi din satele apropiate au ajuns sub ape după o rupere de nori.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17004768

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!