ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Clubul de fotbal Milsami Orhei s-a întărit cu opt jucători

13:38 | 22.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Milsami Orhei și-a consolidat componența cu opt jucători în ajunul evoluării în Liga Europa, relatează MOLDPRES. 

Noul ei antrenor, Veaceslav Rusnac va lucra în acest sezon inclusiv cu următorii fotbaliști recent legitimați: portarul Cristian Apostolachi, fundașii Vasile Jardan, Artur Crăciun, Alexandru Beleavschi, mijlocașii Evgheni Celeadnic, Andrei Rusnac, Vladimir Rassulov, atacantul Serghei Plătica. Serghei Plătica a fost angajat cu termen de împrumut de la Speranța Nisporeni pe perioada evoluării în Liga Europa. 

După încheierea sezonului fotbalistic, ediția 2016-2017, din echipă au plecat 13 fotbaliști în frunte cu antrenorul Andrian Sosnovschi. Motivul despărțirii a fost, potrivit lor, neîndeplinirea angajamentelor financiare. Conducerea clubului a dezmințit pe site-ul său acest fapt. 

În primul tur al Ligii Europa Milsami va juca cu echipa luxemburgheză CS Fola Esch. Primul meci se va disputa în deplasare pe 29 iunie, iar returul va avea loc pe 6 iulie. Milsami a cucerit în ediția precedentă a campionatului național medaliile de bronz.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17004777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!