ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul general al Guvernului, Lilia Palii, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Funcționarului Public

11:56 | 23.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Secretarul general al Guvernului, Lilia Palii, a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei Funcționarului Public, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În mesaj se menționează:

„Mult stimați colegi,

Cu prilejul acestei sărbători, vă aduc sincere felicitări și urări de bine.

Recunosc că munca pe care o facem cu toţii cere multă dedicație, uneori vecină cu sacrificiul, însă scopul este unul cu adevărat important. Binele public pentru noi înseamnă întîi de toate bunăstarea societății și servicii publice de calitate în conformitate cu aşteptările şi nevoile oamenilor.

Ziua funcționarului public este o ocazie în plus de a recunoaște valoarea și rolul serviciului public în modernizarea și dezvoltarea durabilă țării.

O guvernare eficientă bazată pe supremația legii se fundamentează pe factorul uman competent, integru, perseverent, apt de a elabora și implementa calitativ politicile care reglementează activitatea statului.

În acest context, aduc mulțumiri colegilor din cadrul Cancelariei de Stat, precum și tuturor angajaţilor din serviciul public, pentru efortul depus și activitatea desfășurată pentru binele Republicii Moldova.

Sînt ferm convinsă că prin intermediul iniţiativelor lansate de reformare a administrației publice se va consolida prestigiul, virtuțile și motivația serviciului public, lucruri ce nu au cum să nu conducă la creșterea atractivităţii statutului de funcționar public.

Va doresc realizări de valoare, performanţă în activitate și împlinirea tuturor năzuinţelor”.

img17004808

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!