ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Portarul Alexei Koșelev a semnat un contract pe doi ani cu Politehnica Iași

12:45 | 23.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Portarul moldovean Vasile Koșelev a semnat ieri un contract pe doi ani cu echipa de fotbal CSM Politehnica Iași (România), informează MOLDPRES cu referire la prosport.ro.

În vîrstă de 23 de ani, Koşelev a evoluat în sezonul trecut la Sheriff Tiraspol în 22 de meciuri în Divizia Națională. În urmă cu patru ani a fost legitimat la echipa rusă Kuban Krasnodar. El are și trei selecţii la echipa naţională a Republicii Moldova.

Din lotul ieșean pregătit de antrenorul Flavius Stoican, care a activat și la Zimbru Chișinău, mai fac parte încă doi fotbaliști moldoveni: Dan Spătaru și Alexandru Boiciuc.

În prezent, echipa efectuează un cantonament la Tiraspol. Astăzi este programată o partidă de verificare cu Sheriff-2. Meciul se va desfășura cu porțile închise, fără reprezentanții mass-media și suporteri.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17004815

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!