ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit în funcţie doi ambasadori şi un membru al Consiliului de Integritate ANI

14:59 | 23.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi numirea în funcție a doi Ambasadori şi a unui membru al Autorităţii Naţionale de Integritate, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, la propunerea Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Emil Druc a fost numit în funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Franceză, iar Aureliu Ciocoi  - în funcţie de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, Oleg Efrim a fost numit în funcţie de membru al Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate, pe un termen de cinci ani de zile.

img17004829

img17004829

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!