ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 26 iunie 2017

07:54 | 26.06.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Curtea Constituțională va examina două cauze cu privire la precizia prevederii din Codul Penal, care stabilește pedepsirea persoanei publice pentru fapte care depăşesc în mod vădit limitele drepturilor şi atribuţiilor acordate prin lege, dacă aceasta a cauzat daune în proporţii considerabile intereselor publice (excesul de putere).

Ora 11.00.

***

Presa este invitată la evenimentul de lansare a studiului ”Misiunea EUBAM – de la asistenţa la frontieră la cea de reintegrare a țării”.

Ora 11:00,  Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, et. 2, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu titlul: "Propunerile Platformei Demnitate și Adevăr cu privire la îmbunătățirea sistemului electoral proporțional în beneficiul cetățenilor."

Ora 10.00, sediul partidului,  str. 31 August, nr. 15. 

***

Partidul Voința Poporului invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Ziua internațională de luptă contra torturii, tratamentului degradant și inuman în Moldova. Viziuni și fapte constatate de Partidul Voința Poporului”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

 2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde, în perioada 25-27 iunie, o vizită oficială la Strasbourg, Republica Franceză.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!