ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 28 iunie 2017

19:01 | 27.06.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Institutul pentru Politici și Reforme Europene organizează atelierul de lucru privind rolul societății civile în îmbunătățirea transparenței și integrității în sectorul public.

Ora 10.00, sala de conferințe a Hotelului Regency, str. Sfatul Țării, 17.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la conferința „Combaterea corupției în Moldova: Ce poate face businessul?”.

Ora 09.30, Summit Events & Conference Center, Sala Roșie, str. Tighina , 49/3.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită la conferința „Asistența paliativă: abordări contemporane și perspective”, organizată în cadrul proiectului Fortificarea capacităților de instruire în asistența paliativă, finanțat de Fundația Soros-Moldova.

Ora 13.00, USMF „Nicolae Testemițanu”, Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 165.

***

Ambasada Germană invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: ”25 de ani împreună! O călătorie muzicală prin Germania, Moldova și Europa.”.

Ora 11.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

Partidul Liberal va depune flori la Piatra Comemorativă din Piața Marii Adunări Naționale.

Ora 09.00, PMAN.

***

Veaceslav Plămădeală - „SLAVA-GPS” srl şi A.O.”COM-ETA” a tinerilor specialişti invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Gata cu corupţia! Soft de unicat comun pentru ingineri, arhitecţi, diplomaţi şi cetăţeni!”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Asociația Obștească „UNIREA - ODIP” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „77 de ani de ocupaţie sovietică şi materiale video compromiţătoare cu privire la laşitatea şi trădarea lui Igor Dodon".

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Teatrul Naţional Mihai Eminescu în parteneriat cu Ambasada Italiei în Republica Moldova organizează serata omagială “Luigi Pirandello - 150 de ani de la naştere”.

Ora 18.00, Sala Mare a TNME.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

În perioada 26-29 iunie, o delegație a Curții de Conturi din România efectuează o vizită la Curtea de Conturi a R. Moldova.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, participă în perioada 27-29 iunie la Reuniunea anuală a Noilor Campioni (Annual Meeting of the New Campions), supranumită și ”Davos-ul de vară”, care va avea loc în orașul Dalian, Republica Populară Chineză.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!