ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 28 iunie 2017

08:44 | 28.06.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Institutul pentru Politici și Reforme Europene organizează atelierul de lucru privind rolul societății civile în îmbunătățirea transparenței și integrității în sectorul public.

Ora 10.00, sala de conferințe a Hotelului Regency, str. Sfatul Țării, 17.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” invită la conferința „Combaterea corupției în Moldova: Ce poate face businessul?”.

Ora 9.30, Summit Events & Conference Center, Sala Roșie, str. Tighina, 49/3.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită la conferința „Asistența paliativă: abordări contemporane și perspective”, organizată în cadrul proiectului Fortificarea capacităților de instruire în asistența paliativă, finanțat de Fundația Soros-Moldova.

Ora 13.00, USMF „Nicolae Testemițanu”, Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 165.

***

Ambasada Germană invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: ”25 de ani împreună! O călătorie muzicală prin Germania, Moldova și Europa”.

Ora 11.00, Agenția ”INFOTAG”.

***

Partidul Liberal va depune flori la Piatra Comemorativă din Piața Marii Adunări Naționale.

Ora 9.00, PMAN.

***

Veaceslav Plămădeală - „SLAVA-GPS” SRL şi AO”COM-ETA” a tinerilor specialişti invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Gata cu corupţia! Soft de unicat comun pentru ingineri, arhitecţi, diplomaţi şi cetăţeni!”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Asociația Obștească „UNIREA - ODIP” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „77 de ani de ocupaţie sovietică şi materiale video compromiţătoare cu privire la laşitatea şi trădarea lui Igor Dodon".

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Teatrul Naţional Mihai Eminescu în parteneriat cu Ambasada Italiei în Republica Moldova organizează serata omagială “Luigi Pirandello - 150 de ani de la naştere”.

Ora 18.00, Sala Mare a TNME.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

În perioada 26-29 iunie, o delegație a Curții de Conturi din România efectuează o vizită la Curtea de Conturi a R. Moldova.

3. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, participă în perioada 27-29 iunie la Reuniunea anuală a Noilor Campioni (Annual Meeting of the New Campions), supranumită și ”Davos-ul de vară”, care are loc în orașul Dalian, Republica Populară Chineză.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!