ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a învins în primul tur la turneul din Antalya

10:54 | 28.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot (27 de ani) a învins ieri în primul tur al turneului internațional din seria ATP, care se desfășoară la Antalya (Turcia), relatează MOLDPRES.

El l-a devansat pe jucătorul brazilian Joao Souza (29 de ani) în două seturi (7-6, 6-2), numărul 150 mondial. Radu Albot ocupă actualmente locul 116 în clasamentul ATP.

În după amiaza zilei de astăzi, tenismanul moldovean va juca cu numărul 33 mondial, Paolo Lorenzi (Italia, 35 de ani). Cea mai bună clasare a lui Radu Albot în ierarhia mondială a fost pe 17 aprilie curent, cînd a ocupat locul 81. 

Radu Albot este cel mai bun jucător moldovean. Lui îi aparțin o serie de performanțe obținute în premieră în tenisul autohton. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004960

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!