ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria, Dacia și Milsami vor disputa primele meciuri de calificare în Liga Europa

12:49 | 29.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 29 iun. /MOLDPRES/. Echipele Zaria Bălți, Dacia Chișinău și Milsami Orhei vor disputa astăzi meciurile-tur din cadrul etapei preliminare de calificare în Liga Europa, relatează MOLDPRES.

Formația bălțeană a ales stadionul ”Zimbru” din capitală pentru partida cu FK Sarajevo din Bosnia-Herțegovina. ”Am ales această arenă și pentru a avea mai mulți suporteri în tribune. Reprezentăm nu doar orașul Bălți, ci și țara. Sper să vină mulți fani și să avem o susținere fierbinte din partea lor”, a declarat la conferința de presă din ajunul întîlnirii președintele clubului Andrian Bogdan.

FK Sarajevo este o echipă foarte experimentată. Joacă în Liga Europa cu începere din anul 1998. A susținut 52 de partide. În 17 a învins, opt le-a încheiat la egalitate, iar în 25 a suferit înfrîngeri.

Dacia Chișinău va juca în deplasare primul meci cu FK Shkendija din Macedonia. Președintele clubului moldovean, Adlan Șișhanov, a făcut, tradițional, declarații tari la conferința de presă din capitala Macedoniei. ”Noi nu încercăm sentimente de frică în fața nimănui. Fie chiar și Manchester United sau Real Madrid. Vom ieși în teren pentru a lupta pînă la sacrificiu. Sper că în suma celor două partide vom fi cu un procent mai buni decît Shkendija”, a spus el.

A treia echipă moldoveană care participă în turneul Liga Europa, Milsami Orhei, va juca, de asemenea, pe teren străin meciul tur din preliminariile Liga Europa. Partenera de întrecere va fi formația FS FOLA Esch din Luxemburg.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17005013

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!